16 днів проти гендерного насилля

В сучасному світі питання насильства досить актуальне. Найбільш поширена ця проблема серед осіб різної статі, тобто між чоловіком і жінкою. Щоб звернути увагу соціуму до цього питання,в Україні проводяться 16 днів гендерного насилля. В зв’язку з цим в Полтавській державній аграрній академії була проведена лекція, де висвітлювалося питання насилля в сім’ї. Тож 4 листопада 2014 р. студенти 1 курсу факультету економіки і менеджменту не лише вислухали лекцію представника Міністерства юстиції, але й змогли переглянути ролики з даної тематики та прийняти участь в обговоренні цього питання.
В останні роки проблема насильства в сім’ї почала привертати більше уваги в суспільстві. Кількість випадків «домашнього насилля» з кожним роком збільшується. Але через те що більшість постраждалих не звертається до відповідних органів захисту, визначення точної статистики проблематично.
Тож як висновок хочеться сказати-люди повинні намагатися подолати всі вияви насильства в суспільстві. Адже це метод, який ні до чого не приводить,крім знищення людини як фізично,так і морально. Кожна людина повинна замислитися над даним питанням та допомагати вирішити цю проблему, адже суспільство без насилля має більші шанси на подальший розвиток.

 

Діяльність: