22 лютого ПДАА офіційно розпочала співпрацю із компанією «Плагіат».

22 лютого Полтавська державна аграрна академія офіційно розпочала співпрацю із компанією «Плагіат», представництвом польської компанії Plagiat.pl. Договір підписано Ректором Полтавської державної аграрної академії проф. Аранчій Валентиною Іванівною та директором компанії «Плагіат» Олександром Стрямцем. Співпраця передбачає не лише перевірку академічних робіт на запозичення, але і створення та реалізацію ефективних процедур антиплагіату, які були розроблені провідними університетами Польщі.

Уже понад 14 років організація працює на ниві боротьби із академічною недоброчесністю, та включає понад 300 клієнтів по всьому світу. В Україні ж такі провідні Університети як: Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, Національний медичний університет імені О. О. Богомольця та інші (загалом більше 25-ти) користуються системою, та підвищують рівень якості освіти.

Міжнародним брендом компанії є Strikeplagiarism.com  (http://strikeplagiarism.com/ua/). Система доступна як для освітніх установ, так і для індивідуальних користувачів, а процес перевірки роботи можна здійснити у кілька простих кроків:

1. Завантаження роботи.
2. Отримання Звіту Подібності щодо перевірки на запозичення .
3. Оцінка Звіту Подібності.

За допомогою співробітництва Полтавська державна аграрна академія отримає значно більше можливостей для виявлення плагіату та поширення засад академічного етикету серед студентства.