Четверта Всеукраїнська Літня школа у Затоці

Четверта Всеукраїнська Літня школа у Затоці: студенти академії – кращі учасники, перемога за нами!

Полтавська державна аграрна академія – завжди була і залишається лідером у співпраці з Спільним Проектом Європейського союзу та Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

З 30 червня по 5 липня 2015 року Національною мережею партнерських університетів за участі та підтримки Національного університету «Одеська юридична академія» та за підтримки Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» на Базі відпочинку «Академія» у с. Затока, Одеської обл. уже вчетверте для студентів з усієї України відбулася Літня школа.

Активним молодим людям пощастило послухати серію тренінгів і майстер-класів, які інформували студентів про соціальні мобілізації громад, стратегічне планування в громаді, фінансування проектів та багато іншого. Лекцію по ефективним комунікаціям прочитала студентам декан факультету журналістики Тетяна Кузнецова. Крім лекцій тренери давали студентам практичні завдання, вчили як правильно заохочувати громаду ініціювати впровадження проектів, навчали економічно обґрунтовувати проекти та шукати спонсорів щодо їх впровадження.

Окрім плідної роботи студентам було організовано змістовний відпочинок, екскурсії, комунікаційні вечірки.

У рамках Четвертої Всеукраїнської студентської літньої школи «Соціальна мобілізація місцевих громад» також було нагороджено переможців Всеукраїнського конкурсу наукових робіт з напряму «Сталий розвиток за участі місцевих громад».

Критеріями оцінювання наукових робіт були: відповідність тематичному напряму конкурсу, актуальність обраної теми, системність і повнота розкриття теми; наукова новизна роботи; обґрунтованість висновків і пропозицій, їх практична корисність. За результатами оцінок журі, до якого входили викладачі курсів зі сталого розвитку та представники Проекту ЄС\ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», переможницею проведеного Всеукраїнського конкурсу наукових робіт з напряму «Сталий розвиток за участі місцевих громад» стала Артеменко Оксана студентка магістратури першого року навчання факультету Економіки та менеджменту. (Науковий керівник - к.е.н., Дем’яненко Наталія Василівна).

Всього ж участь у конкурсі наукових робіт взяли більше десяти студентів академії, з них роботи 4х були визнані кращими, а їх автори – запрошені на участь у Літній Школі.

Студент 3го курсу факультету економіки та менеджменту Полтавської державної аграрної академії, учасник Четвертої Літньої школи Микола Левченко


Нагадаємо, що студенти академії в даному конкурсі наукових робіт перемагають не вперше, минулого року І місце отримала Лесюк Альона також студентка Полтавської державної аграрної академії

http://www.pdaa.edu.ua/news/studentka-pdaa-peremozhnycya-vseukrayinskogo... .

Ось і цього разу студенти академії в черговий раз довели свою першість та активність, а розроблені на Літній Школі проекти студенти запропонують громадам за місцем проживання.

Ми пишаємося нашими студентами, адже вони найкращі!

 

Помічник ректора, Тетяна Бардіна

 

Аудиторія: 

Мітки: