«Чисто не там де прибирають, а там де не смітять»

      «Чисто не там де прибирають, а там де не смітять» - нажаль, так не вважає переважна частина жителів  міста Полтава.
      Тож, щоб досягнути чистоти довелося прибирати. Ця акція відбулася 20 квітня в рамках всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою». Полтава з задоволенням підтримала дану акцію на чолі з керівництвом  міста. Також підготувати нашу красуню Полтаву до літа та прибрати жахливе вбрання зі сміття з великою радістю зголосилися студенти Полтавської державної аграрної академії. Завдяки  їх допомозі була прибрана  величезна територія мікрорайонів  Левада (вздовж річки Ворскла) та Половки («Гришкин Ліс»). Уяву вражала кількість пакунків зі зібраним сміттям, але, нажаль, така тенденція спостерігається вже не перший рік!!
      Без уваги не залишилися і рідна академія. Студенти, викладачі та адміністрація із задоволенням прибирали  територію  та всі навчальні корпуси. Око радували охайні побілені доріжки та доглянуті алеї та квітники,  прибрані до блиску аудиторії та оновлений віварій.
      Допомагала в цій нелегкій, але дуже важливій праці весела гучна музика та гарна сонячна погода, яка задавала тон та сприяла боротьбі з поганим настроєм та втомою. А також частування студентів на п’ятачку гарячими пиріжками та смачним чаєм, аби трішки заморити черв’ячка та з новими силами ринутися прибирати..
      Тож наступного разу ми гарно подумаємо, чи варто потрапляти обгорткою в сміттєвий  бак та прибирати за собою після відпочинку на природі.

Макаова Дана

Переглянути фотоальбом

Аудиторія: 

Діяльність: