Державна податкова гостинно відкрила двері для студентів факультету Економіки та менеджменту

14 квітня 2015 року Державна податкова інспекція у м. Полтаві Головного управління ДФС у Полтавській області провела день «Відкритих дверей» для студентів факультету економіки та менеджменту (зустріч організувала Дем’яненко Н. В., доцент кафедри бізнес-адміністрування та права рамках роботи ресурсного центру розвитку сільських територій при ПДАА). Спеціалісти інспекції ознайомили студентів з роботою відділів ДПІ.

Спеціалісти відділу інформаційно-комунікаційного відділу ДПІ зазначили, що завжди раді студентам-волонтерам з ВУЗів, які допомагають в роботі інспекції, а кращих в подальшому – працевлаштовують.

Спеціалісти постійно надають консультації з питань оподаткування бізнесу. Цікаву лекцію «Про оподаткування юридичних осіб та фізичних-осіб підприємців в конференц-залі ДПІ для студентів ПДАА провела сама завідувачка інформаційно-комунікаційного відділу ДПІ у м. Полтава Гуржій Тетяна Вікторівна.

Студенти дізнались багато цікавої інформації про єдиний податок та про загальне оподаткування підприємців, про поділ на групи оподаткування тощо.

Також, досить цікавою для слухачів виявилася тема «Податкова знижка на навчання». Якщо, особи мають право на податкову знижку у зв’язку з понесеними видатками на навчання за минулий звітний податковий рік і хочуть цим правом скористатися, повинні подати в орган державної податкової служби за місцем своєї реєстрації (прописки) заяву та Декларацію про майновий стан і доходи (консультації в ДПІ).

Приємно, що багато випускників ПДАА працює в Державній податковій інспекції, в тому числі і на високих керівних посадах.

Мітки: