Діяльність центру підготовки користувачів інформаційної системи Soft.Farm в рамках експо-фесту в Україні – AGROSHOW UKRAINE 2017

18-20 травня у м. Черкаси (на території аеропорту) відбувся перший експо-фест в Україні – AGROSHOW UKRAINE 2017.

Захід проводиться за підтримки Міністерства продовольства і агропромислового розвитку України, Черкаської обласної державної адміністрації та управління АПК в Черкаській області. Організатором виступило ТОВ «Євро Бізнес Консалтинг».

AGROSHOW UKRAINE 2017 був орієнтований як на лідерів агропромислового ринку, так і на нових учасників, яким було надано можливість представити свою продукцію по наступним тематичним розділам:

сільгосптехніка та обладнання;
рослинництво та агрохімія;
тваринництво, біоенергетика;
сучасні енерго- та біотехнології;
агроекономіка та управління;
інформаційні технології та агросервіс;
траспорт;
логістика та ін.

Протягом трьох днів фахівці-розробники інформаційної системи Soft.Farm спілкуватися з відвідувачами та гостями виставки. В результаті роботи представленої експозиції, команда Soft.Farm отримала позитивні відгуки про діяльність самої інформаційної системи в цілому та про досягнуті результати партнерської співпраці з вищими навчальними закладами.

Одним із питань презентації компанії QUARTSOFT було представлення концепції співпраці з ВНЗ України на прикладі апробованої системи, яка успішно впроваджена та використовується в Полтавській державній аграрній академії (ПДАА).

Практичний інтерес у представників підприємств та організацій АПК викликала програма «ПІДТРИМКА ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ АПК ЗАСОБАМИ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ І ТЕХНОЛОГІЙ», та результативність діяльності створеного на базі кафедри економічної кібернетики та інформаційних технологій ПДАА центру підготовки користувачів інформаційної системи Soft.Farm.