Іменні стипендіати та відмінники навчання Полтавського регіону на гостинній землі Вінничини!

Кращі студенти академії, коледжів і технікумів, підпорядкованих нашому навчальному закладу, нещодавно були учасниками XVI зльоту іменних стипендіатів та відмінників навчання «Лідери АПК XXI століття», який проходив на базі Вінницького національного аграрного університету. Біля 300 делегатів Зльоту, представників аграрних вищих навчальних закладів Міністерства аграрної політики та продовольства України протягом трьох діб презентували свої навчальні заклади, брали участь у засіданнях наукових «круглих столів»,  у конкурсі «Кращий студент року», відвідували кращі підприємства АПК, наукові установи Вінницької області.

Делегацію від Полтавського регіону представляли одинадцять кращих із кращих студентів. Серед них: стипендіати Президента України Олександр Глазов та Микола Ладатко, учасниця двох попередніх Зльотів, відмінниця навчання Оксана Остиста, аспірант та голова Об’єднаної Студентської ради Міністерства аграрної політики та продовольства України Тетяна Бардіна. Навчальні заклади І та 11 рівнів акредитації  представляли відмінники навчання Олександр Шеремета та Євгенія Копєйкіна з Полтавських коледжів, Олена Можчіль з Лохвицького технологічного технікуму, Катерина Шарапко з Лубенського фінансово-економічного коледжу, Юрій Бабич – студент Хорольського агропромислового коледжу, Олена Рогоча з Хомутця та Юрій Силка з Березоворудського технікуму.

Перебуваючи на Зльоті, члени Полтавської делегації проявили високу активність, та організованість, усі без винятку, брали участь у роботі «круглих столів», а Оксана Остиста, Микола Ладатко та Катерина Шарапка виступили з науковими повідомленнями. Олександр Глазов  брав участь у перегонах на звання «Кращий студент року». За результатами своєї участі, усі студенти нагороджені дипломами учасників Зльоту, а науковці та кращий студент року – Глазов Олександр спеціальними дипломами.

Жвавий інтерес викликала у студентів зустріч з Міністром аграрної політики та продовольства України Ігорем Швайкою, відвідування Чернетинського аграрного технікуму та Подільської дослідної станції.
Делегати Зльоту веселилися на дискотеках, та організовано відвідали  Вінницький фонтан, який є візитною карткою  Вінниці.

Діяльність: