«Канікули для студентів або як менеджери проходили практику»

Ось майже і промайнув липень, а наші студенти не втомлюються ходити до академії. Це й не дивно, адже від такого проведення часу ніхто не відмовиться. У студентів що не день, то нові пригоди та цікаві подорожі - для1-го курсу напряму підготовки "Менеджмент" закінчилася навчальна практика.


За весь період проходження практики з дисципліни "Системи технологій" студенти відвідали лабораторії, підприємства, установи та змогли ознайомитися з різними технологіями, які використовуються на підприємствах агропромислового комплексу.

1 липня відвідали лабораторію відновлюваних джерел енергії Полтавської державної аграрної академії. Енергоефективність та відновлювані джерела енергії - це один із інноваційних видів діяльності, що сьогодні застосовуються на провідних підприємствах України.

2 липня студенти відвідали ботанічний сад.

4 липня студенти разом з викладачами відправились на ПАТ «Полтавапиво», де ознайомилися зі специфікою виробництва пива, квасу та лимонаду. Швидко одягнувши спецівку, взявши до рук блокноти й ручки з великим інтересом відправились по заводу. Безліч пристроїв, фільтрів, охолоджувачів і т.д. викликали пристальну увагу. 2 години пройшли не помітними і, хоч пива не запропонували, але всі були задоволеними.

7 липня відвідали екскурсію до виставкової зали фірми "HAKA", що спеціалізується у сфері свиноводства.

8 липня студенти мали змогу ознайомитись з роботою селекційного центру, що успішно функціонує в академії.

9 липня, студенти факультету економіки та менеджменту відвідали ТОВ "Полтавський хлібокомбінат "Кулиничі". Маштабна територія заводу та безліч пекарських приладів, котрі працюють без перебою, привернули до себе неабияку увагу. В течії роботи не лише машини, а й люди. Цікаві історії лунали з вуст працівників. По завершенню екскурсії кожен студент отримав солодку булочку.

10 липня відбулася екскурсія на ТОВ «АПК Докучаєвські чорноземи», де студенти мали змогу ознайомитися з технологією вирощування садка, роботою елеватора, особливостями виробництва кондитерських виробів та взяли участь у дегустації печива власного виробництва.

Тож бажаємо нашим студентам гарного відпочинку та до зустрічі у новому навчальному році!


студент 1 курсу 2 групи напряму підготовки "Менеджмент" Владислав Севрюков