Креативний тренінг розвитку навичок командної взаємодії «Мотузковий курс»

Креативний тренінг розвитку навичок командної взаємодії «Мотузковий курс» : командний дух і позитивні емоції

19-20 листопада 2015 року згідно навчального плану вивчення дисципліни «Менеджмент і адміністрування (блок «Самоменеджмент») за  активної підтримки психологічної служби, кафедри менеджменту та активу студентського наукового гуртка «Пошук» (науковий керівник – Шупта І. М.) відбувся креативний тренінг розвитку навичок командної взаємодії «Мотузковий курс». У ньому прийняли участь студенти 1, 2 групи 1 курсу (скороченого терміну навчання) напряму підготовки «Менеджмент».

Цей курс є командотворчим тренінгом, де учасники створюють команду і працюють у ній. Такий тренінг допомагає набути й закріпити важливі управлінські вміння : чути один одного, говорити по суті, орієнтуватися не лише на результат, але й на тривалий процес його досягнення.

Цінність результатів мотузкового тренінгу визначалася не лише кількістю вправ, проте й кількістю та важливістю зроблених відкриттів та отриманих уроків, серед яких : командне прийняття рішень, згуртованість, формування довіри, відповідальності,  внесок у спільну та особисту перемогу, накопичення позитивних емоцій.