«Ліга сміху» ПДАА

Перший чеміонат з гумору «ЛІга Сміху» ПДАА

19 травня 2016 року вперше серед вузів Полтави у стінах нашої рідної «Аграрочки» відбувся чемпіонат з гумору. Полтавська державна аграрна академія вкотре доводить що йде в ногу з часом, а подекуди й випереджає його. Тому надихнувшись ідеями Зеленського і Ко, студенти академії провели власну «Лігу сміху». Зауважу відразу, результат був неперевершений.

Тож як усе було, по порядку. Кожен факультет надав повноваження обраним у команду учасникам жартувати, гуморити і розважати у цей вечір глядачів, що зібралися у великій актовій залі І навчального корпусу (яка, до речі, всіх бажаючих не вмістила). Для незалежної оцінки виступів команд була запрошена «супер сімка» журі: резиденти студії Manhattan, переможці проекту розсміши коміка Денис та Ірина Твердохліб; хлопець, який перетворив славне місто Полтаву в столицю реп-культури, хлопець який переконав весь світ в тому, що Україна має талант Артем Лоік; , джентльмени сучасного речитативу, вокальний дует «Сен-Тропе» Дмитро Гайдук та Євгеній Кулик; резидент студії Manhattan, абсолютний чемпіон аграрної ліги КВН Олександр Сергієнко та депутат Полтавської міської ради Олександр Глазов.

 

Першими на сцені з’явилися… ведучі Шевченко Богдан та Мусієнко Віталій – наші ньюзмейкери, наші Йомайости, наше все, які запросили до виступу тих, кому батьки не забороняли гратися шприцами, люди для яких фраза «багатий внутрішній світ» звучить інакше, команду факультету ветеринарної медицини «Ludi-Vet».

 

Після позитивної порції гумору від майбутніх ветеринарів на сцені несміливо з’явилися «Бандіти», команда факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва.

 

Ще до виходу наступних учасників зал вибухнув шаленими оваціями та «кричалками»,

 

адже на сцену готувалися вийти місцеві, та що там, регіональні боги гумору, команда факультету економіки та менеджменту «Галичани»

  

 

Сміятися з жартів та жартівників вже не було сил, а це ще тільки половина учасників. На сцені команда інженерно-технологічного факультету «Банда «КРЕСТЫ»

 

Не менш цікавими та однозначно таким же веселим був виступ команди «Чек шраут» факультету агротехнологій та екології

 

І на завершення залишилась солодка булочка, а краще сказати родзинки факультету обліку та фінансів – на сцені з’явилась команда «Сокіабле»

 

Без жодних шансів суперникам, як і очікувалося, перемогу здобули «Галичани», вітаємо факультет економіки та менеджменту, їх групу підтримки та особливого учасника, декана факультету Галича Олександра Анатолійовича.

Але наші спонсори та журі не залишили жодну команду без нагород та подарунків, а особливо хочеться відзначити учасника команди «Банда «КРЕСТЫ», від одного його виходу на сцену хотілося впасти під глядацькі крісла від сміху, це той випадок, коли сцена знайшла свого короля і ним цього вечора став Пиріг Олег – індивідуальна нагорода «Кращий учасник» І чемпіонату з гумору.

Це була «Ліга сміху», сподіваємося перший млинець не був комом, щира подяка всім хто допомагав нам у проведенні шоу, зокрема: Управлінню у справах сім’ї молоді та спорту Полтавської міськради, Управлінню у справ сім молоді та спорту Полтавської Облдержадміністрації, Обласний молодіжний центр, «Львівська кав’ярня», Irish Pub Valber, Pizza Cat, квест комната «Запретная локация», Паб «Аякс», кафе-бар «Європа», кафе «Shade», студія новин Йомайо та генеральному спонсору чемпіонату – Полтавській державній агарній академії.

Смійтеся та смішіть, бо сміх – це особливість людської сутності,

сміх – це здоров’я, сміх – це життя !!!

до нових зустрічей !!!