«Маl-a-xit» - Бронзовий призер Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв "Зірковий парад 2015"

З 27 по 29 листопада, у м. Львів відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв" Зірковий парад 2015", Полтавщину на цьому фестивалі представляв Народний ансамбль сучасної пісні "Mal-a-xit" Полтавської державної аграрної академії.

"Маl-a-xit" – колектив, який існує з 2006 року при Полтавській аграрній академії та має успішну історію діяльності - виступає як на українських сценах, так і на міжнародній арені.

Так, у 2014 році у м. Баку, Азербайджан, на Міжнародному вокальному конкурсі Студентське Євробачення "UNIVISION" отримали почесне третє місце серед учасників з близько 30-ти країн світу.

2013 року на міжнародному фестивалі творчості «Музика сонячного міста» в рамках Благодійного проекту «Світ через культуру та мистецтво», що проводився у м.Одесі, колектив став лауреатом першого ступеню. Того ж року на ХХVI Міжнародному фестивалі-конкурсі «Зірки на Неві» в рамках Міжнародного проекту «Береги надії» у м. Санкт-Петербурзі «Маl-a-xit» теж став лауреатом першого ступеню. Крім того, неодноразово за останні роки отримував найвищі нагороди фестивалів «Софіївські зорі» (м.Умань), «Кримські хвилі» (м.Феодосія), «Студентська весна» (м. Полтава) та ін.

Ось і цього разу, колектив показав свої уміння та у нелегкій боротьбі виборов почесну Бронзу!

Вихідці та нинішні учасники ансамблю стають зірками українського телебачення на популярних творчих теле-шоу, стають успішними виконавцями у широкомасштабних проектах.

Ми щиро вітаємо учасників цього колективу та художнього керівника Світлану Курбацьку з перемогою, бажаємо натхнення, удачі та реалізації всіх творчих планів, так тримати!

 

 


Помічник ректора, Тетяна Бардіна

Діяльність: