Нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

На базі економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2015 – 2016 н.р. зі спеціальності «Гроші, фінанси і кредит».
У роботі галузевої конкурсної комісії, що здійснила рецензування 147 студентських наукових робіт, взяли участь 33 провідних науково-педагогічних працівники, які представляли 18 ВНЗ України. Рецензування робіт проводилося за 100 бальною шкалою двома незалежними членами галузевої конкурсної комісії із наступним виведенням середнього балу.
На підставі обговорення результатів рецензування студентських наукових робіт галузевою конкурсною комісією претендентами на перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Гроші, фінанси і кредит» у 2015 – 2016 н.р. визначено і запрошено до участі у підсумковій науково-практичній конференції авторів 44 студентських робіт.
За результатами роботи галузевої конкурсної комісії:
8 студентів нагороджено дипломами І ступеня.
12 студентів нагороджено дипломами ІІ ступеня.
21 студент нагороджений дипломами ІІІ ступеня.
Також заохочувальними грамотами було нагороджено 8 студентів з 7 ВНЗ України.
Переможницею Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук зі спеціальності «Гроші, фінанси і кредит» з Полтавської державної аграрної академії стала:
Лесюк Альона Станіславівна – студентка 2 курсу магістратури, факультету обліку та фінансів (диплом ІІІ ступеня).
Науковий керівник: к.е.н., професор, ректор Полтавської державної аграрної академії Аранчій Валентина Іванівна.
 
Переможниця Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт
зі спеціальності «Гроші, фінанси і кредит»: Лесюк Альона Станіславівна – студентка
Полтавської державної аграрної академії
 
Під час урочистого закриття Конкурсу переможців та призерів привітали Голова галузевої конкурсної комісії, декан економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Базилевич Віктор Дмитрович, заступник голови галузевої конкурсної комісії, завідувач кафедри фінансів Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктор економічних наук, професор Лютий Ігор Олексійович та Голова апеляційної комісії, завідувач кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту Львівського національного університету імені Івана Франка, доктор економічних наук, професор Крупка Михайло Іванович. Виступаючі висловили подяку учасникам Конкурсу, їх науковим керівникам за наполегливу працю у пошуках нових ідей щодо розв’язання актуальних проблем розвитку та вдосконалення фінансової системи України, відзначили необхідність проведення таких наукових заходів з метою підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання та активізації науково-дослідної роботи студентів.
Базилевич Віктор Дмитрович – Голова галузевої конкурсної комісії,
декан економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка,
член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор
та Лесюк Альона – студентка Полтавської державної аграрної академії
 
В свою чергу, учасники фінального етапу Конкурсу разом з представниками своїх ВНЗ подякували організаторам Конкурсу за теплий прийом та проведення інтелектуальних змагань на принципах об’єктивності, науковості й творчої спрямованості.
Лютий Ігор Олексійович– заступник голови галузевої конкурсної комісії,
завідувач кафедри фінансів Київського національного університету імені Тараса Шевченка,
доктор економічних наук, професор та Лесюк Альона – студентка Полтавської державної аграрної академії
 
Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, бажаємо творчих успіхів, перспектив та професійного зростання.