«Наукове забезпечення розвитку національної економіки: досягнення теорії та проблеми практики»

1 грудня 2016 року відбулася третя Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених «Наукове забезпечення розвитку національної економіки: досягнення теорії та проблеми практики», організована кафедрою фінансів і кредиту та Радою молодих вчених Полтавської державної агарної академії.

Конференція розпочалася із вітального слова голови Ради молодих вчених академії к.е.н., доцента кафедри фінансів і кредиту Зорі С. П., яка зазначила про важливість об’єднання молодих вчених для спільного вирішення проблем наукового забезпечення розвитку національної економіки України, а також те, що апробація результатів дослідження є важливим інструментом у відображенні та мотивації зростання наукового потенціалу України.

Засідання конференції було досить конструктивним та цікавим, у ході якого розглядалися питання, що пов’язані із актуальними проблемами економіки, управління, фінансів, обліку та аналізу діяльності підприємства, а також перспективами розвитку страхової та банківської діяльності в Україні.

Доречно відмітити, що до участі у конференції долучилися молоді вчені провідних вищих навчальних закладів Полтави, Києва, Харкова, Херсона, Одеси, Запоріжжя, а також Республіки Молдови.

По завершенню конференції, завідувач кафедри фінансів і кредиту, к.е.н., доцент Чумак В. Д. підвела підсумки, зазначивши про важливість використання отриманих знань та досвіду при написанні наукових робіт різного рівня та значення, а також вручила сертифікати учасників конференції.