Оголошення

Шановні колеги!

Адміністрація Полтавської державної аграрної академії оголошує про готовність провести процедуру огляду ринку комерційних пропозицій від постачальників для закупівлі за кошти Європейського Союзу міні-лінії по переробці 100 л. молока в рамках виконання та реалізації міжнародного проекту «Підвищення спроможності університетів ініціювати та брати участь у розвитку кластерів на принципах інновацій та сталості» 609944-EPP-1-2019-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP, за програмою Erasmus+ «Розвиток потенціалу вищої освіти » згідно наданої специфікації. Загальна очікувана вартість закупівлі складає 18170 (вісімнадцять тисяч сто сімдесят) євро без ПДВ.

Звертаємо Вашу увагу на те, що відповідно до ст. 3 Рамкової угоди між Урядом України та Комісією Європейських Співтовариств, яку ратифіковано із заявою Законом № 360-VI (360-17) від 03.09.2008 р., п. 197.11 ст. 197 Податкового кодексу України та Постанови КМУ №153 від 15.02.2002 проекти міжнародної технічної допомоги мають право на податкові пільги, а саме, звільняються від оподаткування ПДВ операції з купівлі товарів та послуг. Постачальник товарів та послуг згідно п. 198.5 ст. 198 ПКУ не нараховує податкові зобов’язання за такими договорами.

Усі фірми, компанії та підприємці, які мають намір взяти участь в тендерній процедурі огляду ринку комерційних  пропозицій, як постачальники вищезазначеного обладнання, повинні надіслати підтвердження про свою готовність із зазначенням усіх необхідних реквізитів Вашої організації за адресою: 36003, Україна, м. Полтава, вул. Григорія Сковороди, 1/3 адміністративний корпус, кабінет № 18 (канцелярія) або на електронну адресу: gorb@pdaa.edu.ua .

Після отримання Вашого підтвердження, Ваша організація буде включена в загальну розсилку щодо технічних вимог до предмету закупівлі та  оформлення документації з поясненням умов участі у вищезазначеній процедурі для всіх її учасників.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

З повагою,  
Проректор з науково-педагогічної, наукової роботи                                                                    Олег ГОРБ