Органічне виробництво як стратегія розвитку сільських територій

22 квітня 2016 року в приміщенні Департаменту агропромислового розвитку Полтавської обласної державної адміністрації відбувся Полтавський регіональний  Форум «Органічна Україна 2016»: Органічне виробництво як стратегія розвитку сільських територій.

В якому на чолі з  завідувачем кафедри екології, охорони навколишнього середовища та збалансованого природокористування Полтавської державної аграрної академії професором Писаренко В.М. взяли участь викладачі кафедри «Екології, ОНС та ЗП» та здобувачі вищої освіти напряму підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».

Під час своїх виступів учасники форуму особливу увагу звертали на стан розвитку органічного руху в Україні з урахуванням  міжнародного досвіду, розглянули питання  щодо впровадження органічного виробництва в Полтавській області.

У своїй доповіді  Писаренко Віктор Микитович, професор, завідувач кафедри екології, охорони навколишнього середовища та збалансованого природокористування Полтавської державної аграрної академії розповів про успішний досвід у впровадженні органічного виробництва в Полтавській області.

Для учасників форуму була представлена виставка органічної продукції яка виробляється  в різних областях України.