Пройшов кубок ректора ПДАА з КВН

Кубок ректора з КВН, який відбувся 9 травня 2015 року у Полтавській державній аграрній академії, зібрав повну залу глядачів, які аплодисментами нагороджували найкращі мініатюри та виступи. Команди продемонстрували гідну гру, увесь захід пройшов на одному подиху!
На сцені зустрілися 6 команд, а саме: "Котики" – факультет технологій виробництва і переробки продукції тваринництва, "Я.З.В.А" - факультет обліку та фінансів, "Галичани"- факультет економіки та менеджменту, Chek it Out – факультет агротехнологій та екології, "ХарАшо" – інженерно- технологічний факультет та "Дети Айболита" - факультет ветеринарної медицини.
Для членів журі у складі: Антона Миголя, Станіслава Колодяжного, Олександра Глазова ,Катерини Бабіч, Олександра Сергієнко факультет немає значення, головне - це присутність інтелектуального гумору.
Фаворитами за оцінками журі стала команда "Галичани", яка посіла перше місце, завоювавши серця публіки. Другими стали "Я.З.В.А", третє місце посіла команда  "ХараАшо".
  Кубок переможці отримали особисто із рук ректора Аранчій Валентини Иванівни.
«Краща актриса» – Дарья Балабуха, учасниця команди КВН "Я.З.В.А" - факультет обліку та аудиту.
«Кращий актор» – Влад Стебливский, учасник команди КВН "Галичани"- факультет економіки та менеджменту.
  Студенти провели досить не легку підготовчу роботу, яка займала майже весь вільний час, репетиції відбувалися навіть в перервах між навчанням, про це свідчили бурхливі оплески та щирі усмішки всіх глядачів.
Сподіваємося, що наступний кубок буде не менш яскравим та веселим!

Діяльність: