Студенти академії відвідали переробні підприємства групи компаній «Глобино»

Студенти 3 курсу факультету Технології виробництва і переробки продукції тваринництва під час навчальної практики 7 червня 2017 року відвідали переробні підприємства групи компаній «Глобино».

Студентів та викладачів Кузьменко Л.М. і Кодак Т.С. гостинно зустріли технологи, завідуючі виробництвом та начальник відділу по роботі з персоналом ТОВ «Глобинського маслосирзаводу» та ТОВ «Глобинського м’ясокомбінату».

Технологи підприємств провели змістовну екскурсію по виробничих цехах, поділилися деякими новітніми підходами при виготовленні м’ясної та молочної продукції, розкрили секрети отримання якісної продукції, відмітили деякі нюанси технологій, описали особливості виготовлення виробів на різному технологічному обладнанні.

Студенти побували у забійному цеху, де ознайомилися з роботою сучасних ліній забою свиней та великої рогатої худоби, у цехах по виробництву широкого асортименту м'ясних напівфабрикатів, варених, варено-копчених та сирокопчених ковбас, копченостей, вершкового масла, твердого та плавленого сиру.

По завершенню екскурсій студентам були показані навчальні фірми про групу компаній «Глобино», проведена бесіда щодо їх вражень та майбутніх планів. Студенти були запрошені на проходження виробничої практики в умовах переробних підприємств. Крім того їм було   запропоновано офіційне працевлаштування.

Діяльність: