Студенти ПДАА побували у парку Фельдмана

20 вересня 2016 року студенти та викладачі Полтавської державної аграрної академії спеціальності «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансованого природокористування» відвідали «Фельдман-Екопарк» (Харківська область). Дивитись фото.

«Фельдман-Екопарк» (Feldman Ecopark) - регіональний ландшафтний парк (regional landscape park)в Дергачівському районі Харківської області, один з об'єктів природно-заповідного фонду України, масштабний благодійний проект МБФ «Фонду Олександра Фельдмана».

На території «Екопарку» ростуть 6 видів місцевих рослин, занесених у Червону Книгу України, 18 видів тварин, занесених в Червону Книгу України та 5 видів тварин, занесених до Європейського червоного списку.

У екопарку є зоопарк, який налічує біля 2000 тварин.

У зоні Контактного зоопарку відвідувачі мають можливість погодувати та погладити так звану тактільну групу тварин.

На території Feldman Ecoparkу цілий рік працює гурток юних натуралістів, запис до груп здійснюється постійно. По вихідним заняття проводять досвідчені та уважні педагоги-біологи.

На території ландшафтного екопарку розташовані затишні альтанки, в яких можна попити чаю з самовару. В зимовий період в парку забезпечено харчування польовою кашею, у літній – солодка вата та попрокн для дітей.

Діяльність: