Тренінг, як складова навчальної практики у студентів факультету ТВППТ

Під час теоретичного закріплення набутих знань з розведення   тварин студенти 3 курсу факультету ТВППТ на чолі з викладачами кафедри розведення та генетики  сільськогосподарських тварин Петренко М.О. і Шаферівським Б.С. відвідали приватне підприємство  “Агроекологія” Шишацького району Полтавської області, де не лише ознайомилися із методами добору й підбору великої рогатої худоби, оцінки корів за типом і молочною продуктивністю, але й мали змогу проявити рівень своїх знань на практиці, а також провести тренінг по доїнню корів. 
 
Студенти та викладачі, які відвідали підприємство, висловлюють щиру вдячність керівництву за можливість ознайомлення із сучасними підходами до розведення великої рогатої худоби, а також фахівцям, які ділилися досвідом що  виробництва продукції за сучасних прогресивних технологій, наголошуючи на необхідності любити село та шанувати нелегку працю тваринників.
Біля офісу приватного підприємства «Агороекологія»
Настанову щодо розведення корів в господарстві проводить заступник директора з тваринництва Прокопенко Оксана Олександрівна
Тренінг по доїнню корів в доїльному залі
Визначення рівня знань студентів щодо оцінювання розвитку теляти   м’ясного напряму продуктивності
 

Діяльність: