Тиждень факультету економіки та менеджменту!

З 25 по 28 квітня у Полтавській державній аграрній академії відбувся тиждень факультету економіки та менеджменту під гаслом "EUROFEM-2017", адже ми йдемо в ногу з часом: будуємо, винаходимо, створюємо.

У рамках тижня факультету відбулося безліч різних заходів. Урочисте відкриття відбулося 25 квітня на засіданняі ректорату, а потім перед головним корпусом академії, далі день продовжили: засідання наукового гуртка"Сучасний економіст" та Кубок ректора ПДАА з міні-футболу.

Ректорат
 

...перед корпусом

Відкрите засідання наукового гуртка "Сучасний економіст" на тему: "Розвиток органічного виробництва та біоекономіки"

Також студенти факультету економіки та менеджменту брали участь в Кубку ректора ПДАА з міні-футболу, де серед 6 команд вибороли 1-ше місце!!!

Провели заходи з благоустрою території ПДАА
 
26 квітня було проведено ділову гру"Аукціон".
 
 
круглий стіл на тему: "Кооперативний рух Європи - реальність чи утопія для України"
 
 
студентська наукова конференція "Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики в економіці, менеджменті та бізнесі"
 
 
27 квітня відбувся круглий стіл "Історія становлення та розвитку факультету економіки та менеджменту"
 
 
 
А також брали участь в другому чемпіонаті з гумору "Ліга сміху-2017", де серед 6-ти представлених команд, ГАЛИЧАНИ шостий рік поспіль здобули перемогу та номінацію "Найкращий стендапер",яку отримав наш вельмишановний декан - Галич Олександр Анатолійович!
 
28 квітня відвідали базу практики в с.Петрівка, де проходив тренінг для викладачів факультету економіки та менеджменту "Корпоративна культура ФЕМ" та офіційно закрили тиждень факультету - 2017
 
Дякуємо всім, хто долучився до наших заходів!

Аудиторія: