А у нас Дебати !!!

Студентський комітет факультету обліку та фінансів започаткував проведення на факультеті дебатів (рольові інтелектуальні змагання, в яких одна команда аргументовано доводить певну тезу, а інша – опонує їй).

Тож у МАЗі 4 корпусу академії 31 березня 2016 року відбулися перші змагання між студентами. Запропонована тема «Чи може студент по завершенню навчання влаштуватися на роботу за фахом» є досить актуальною у наш час.

Команду, якій жереб вибрав доводити дану тезу очолила студентка 2 курсу напряму підготовки облік і аудит – Балабуха Дар’я. Члени команди Шанда Тетяна та Андрєєв Павло.

Команду, яка, відповідно, опонувала по даному питанню склали студенти Домбровський Андрій, Бурсова Тетяна та Євтух Дар’я. Це їх перші дебати (хоч на фото і не видно хвилювання та воно далося в знаки).

Для кваліфікованого суддівства були запрошені експерти з проведення дебатів доценти кафедри ЕТЕД Кончаковський Євгеній Олегович та Дорошенко Андрій Петрович і заступники декана факультету Безкровний Олександр Валентинович та Ліпський Роман Вікторович.

Глядачі отримали цінний досвід та задоволення від відвідування даного заходу.

А от суддівській колегії було не до жартів. Оцінювання виступів учасників доволі складний та напружений процес.

Подяки учасникам.

Та дипломи переможцям.

Дякуємо всім хто прийняв участь в даному заході.

Чекайте анонсів наступних дебатів вже незабаром.

Діяльність: