Урочисте нагородження переможниці.

УРОЧИСТЕ НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖНИЦІ

18 лютого 2017 року в Полтавської спеціалізованій школі № 3 відбулося урочисте нагородження переможців III етапу XVII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Дипломом переможця і відзнакою Союзу українок Австралії та Дипломом за III місце в обласному етапі XVII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика нагороджено студентку I курсу ветеринарного факультету Полтавської державної аграрної академії КОСТЕНКО АНАСТАСІЮ.

Меценати підготували для переможців чудові подарунки – календар з віршами та дві книги – «Смерть по-білому. Заплава» Віктора Баранова та «Україна у снах і наяву: Безладні записки збаламученого діаспорця» Романа Колісника.

Цього ж дня проходив фінальний етап XVII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, у якому Костенко Анастасія також взяла участь.

Грамотою нагороджена наставниця переможниці – СИЗОНЕНКО НАТАЛІЯ МИКОЛАЇВНА, к. філол. н., доцент, доцент кафедри іноземних мов та українознавства Полтавської державної аграрної академії.

Бажаємо нашій переможниці натхнення, успіхів у навчанні, подальших творчих звершень!

З повагою завідувач кафедри
іноземних мов та українознавства,
професор Шаравара Т.О.