Відбулося урочисте засідання Ресурсного центру зі сталого розвитку при ПДАА

Ресурсний центр зі сталого розвитку при академії - з новими силами в новий навчальний рік

22 вересня 2015 року відбулося урочисте засідання Ресурсного центру зі сталого розвитку при Полтавській державній аграрній академії, який успішно функціонує протягом останніх років. Під час зустрічі студенти різних спеціальностей поділилися власними здобутками та представили результати своєї роботи для всіх присутніх.

 

У Полтавській державній аграрній академії приділяється значна увага сталому розвитку у всіх напрямках, особливо якщо це стосується студентства. Таким чином ми маємо значні здобутки у різних сферах: навчальній, науковій, культурній, дослідницькій та ін.

 

На першій у цьому навчальному році офіційній зустрічі своїми здобутками поділилися студенти, які протягом року приймали участь у різних заходах, ініційованих "Партнерською Мережею ВНЗ і сталий розвиток громад" а також Спільним Проектом ЄС та ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду", а саме:
у Студентських дебатах в Ужгороді розповів Ілля Яровий.

Враженнями про участь у IV Літній школі поділився Микола Левченко.


Історією успіху з присутніми поділилася переможець цьогорічного конкурсу наукових робіт Спільного Проекту ЄС та ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" Оксана Авраменко.

Враженнями про виробничу практику поділилися Вікторія Рубайко та Ірина Прилипко.

Всі запрошені особи на дану зустріч були не випадковими, кожен з присутніх відіграє важливу роль у роботі Ресурсного центру зі сталого розвитку при Полтавській державній аграрній академії.

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся Олександр Анатолійович Галич, к.е.н., доцент, декан факультету Економіки та менеджменту він же ініціатор створення даного Ресурсного центру, який одним із перших підписав угоду про співпрацю з даним Проектом та підтримує сталий розвиток і до сьогодні.

Віталіна Миколаївна Старчик - координатор Проекту у Полтавській області, яка є постійним учасником всіх заходів, які проходять в академії та стосуються роботи нашого Ресурсного Центру.
Ханлар Зейналович Махмудов - д.е.н., професор, завідувач кафедри бізнес-адміністрування та права ПДАА, на базі якої і функціонує Ресурсний центр.

Саме завдяки спільним зусиллям Олександра Анатолійовича і Ханлара Зейналовича, приміщення, де зараз знаходиться наш Ресурсний центр є відремонтованим, затишним та комфортним та пристосованим до творчих пошуків та плідної роботи наших студентів.

Наталія Василівна Дем'яненко - к.е.н., доцент, викладач кафедри бізнес-адміністрування та права ПДАА, яка координує наукову роботу наших студентів.

Євген Олегович Кончаковський - к.е.н., доцент, викладач кафедри економічної теорії та економічних досліджень ПДАА, який займається роботою створеного в академії Дебатного клубу.

Даний центр створений і успішно функціонує для студентів нашої академії, до послуг яких комфортне приміщення, постійні консультації провідних викладачів та науковців академії, сучасні друковані та електронні матеріали. Щомісяця активними учасниками нашого Центру випускається збірка матеріалів з переліком конференцій, соціальних та наукових конкурсів, корисних сайтів та посилань.

 

Щиро дякуємо всім присутнім за створену атмосферу та бажаємо плідної роботи у новому навчальному році!

 

Помічник ректора академії, Тетяна Бардіна

Мітки: