VIVAT «MAL-A-XIT»!

Народному ансамблю сучасної пісні «Маl-a-xit» випала честь представляти Україну на  Міжнародному вокальному конкурсі серед студентів «Студентське Євробачення 2014) – «Univision-2014», який проходив на головній сцені Азербайджану в м. Баку.

Як вияснилося, Україна вперше бере участь у цьому пісенному змаганні студентських колективів Світу.

То ж, приємно, що право представляти нашу країну на такому важливому міжнародному конкурсі, Міністерство молоді і спорту України вибрало саме наш студентський колектив.

Мабуть це не випадково, адже на рахунку «Маl-a-xit» участь у кількох Міжнародних пісенних фестивалях, які проходили в Росії (Санкт- Петербург), Україні (Одеса, Феодосія), Грузії (Бакуріані) та безліч концертів на Всеукраїнському та місцевому рівні.

В результаті пісенних перегонів «Маl-a-xit» став бронзовим призером Студентського Євробачення 2014. Виборював колектив це звання серед подібних із 26 країн Світу. Золото дісталося студентам із Індонезії, срібло – представникам Азербайджану.

Вітаємо «Маl-a-xit» у складі: Зінченка Артема – факультет ТВППТ; Панчошки Віталія, Ковалевської Наталії, Кіт Вікторії – факультет економіки та менеджменту; Стадніченко Альони – факультет ветеринарної медицини; Шарлая Олега – інженерно-технологічний факультет.

Музичний супровід конкурсної пісні на саксофоні забезпечувала студентка Полтавського музичного училища імені М.В.Лисенка Софія Курбацька.

Наставник та художній керівник колективу – Курбацька Світлана Вікторівна.

Вітаємо і гордимося!

Діяльність: