Всеукраїнський з’їзд представників регіональних осередків «Приїдь, навчись, реалізуй!»

Всеукраїнський з’їзд представників регіональних осередків «Приїдь, навчись, реалізуй!»
м. Полтава, 20-22 лютого 2015 року
Полтава гостинно зустрічала гостей з 15 областей України на Всеукраїнському з’їзді, який проходив за підтримки Студентської ради міста Полтава,  яких прийняла у свої свої покої Полтавська державна аграрна академія. Всі учасники проживали та харчувалися в санаторії-профілакторії . 20 лютого відбулося урочисте відкриття першого Всеукраїнського з’їзду представників регіональних осередків, яке проходило у стінах Полтавського університету економіки і торгівлі. Із вітальним словом та щирими побажаннями виступили перший заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації Олег Євгенович Пругло,ректор Полтавського університету економіки і торгівлі Олексій Олексійович Нестуля, президент Національного студентського союзу Микола Бучко, студентський мер міста Полтава Олександр Глазов та голова Полтавського регіонального осередку Олександра Федорченко.
У перший день студенти побували на мастер-класі ”Полтавські галушки”, відвідали Полтавський національний педагогічний університет,де для них студенти цього навчального закладу влаштували чудову екскурсію. Увечері на молодь чекав неймовірний та захоплюючи-цікавий квест, який підготували студенти Полтавської державної аграрної академії. Квест проходив у стінах 4-го навчального корпусу, який був тематично прикрашений у середньовічному стилі і учасники при свічках розгадували таємниці 6 кімнат. Квест був захоплюючий, ось що казали одні з учасників після закінчення квесту: « Рівень квесту був нереально ВИСОКИЙ»; « Квест супер, проведіть і для нашого начального закладу».
На другий день студенти пройшлися історичним центром міста. Пізнавальні семінари про правовий захист інтелектуальної власності та регламент діяльності громадських організацій підготували представники ПЮІ НЮУ імені Ярослава Мудрого. На третій день студенти займалися написанням проектів на соціальні теми для регіональних осередків.
Після написання проектів проходила екскурсія по території Полтавської державної академії, та показували приміщення студентської ради академії. Робота Студентської ради ПДАА викликала в учасників море емоцій.
« Мене найбільш вразив кабінет Студентської ради. Дуже приємна атмосфера, зразу помітно, що все, що робиться – робиться з любов’ю» - голова центру ініціатив ХНТУ.  На останньому засіданні, який проходив у залі засідань вченої ради були підведені підсумки ,проведеної роботі,та всі учасники отримали сертифікати про участь.
Також кожному учаснику були роздані анкети, в яких вони залишили свої враження та побажання, ось одне з них : «Полтавська державна аграрна академія зробила для мене поштовх, що і як треба зробити, є на що спиратися та чого повчитися. Чудова територія. Прощайте та ніколи не опускайте руки. Хай Вам щастить»,- перший заступник голови студентського самоврядування КЕІ.