Вступайте вже зараз без сертифікату ЗНО

Вельмишановні випускники 11 класів!

Якщо під час здачі Зовнішнього Незалежного Оцінювання Ви не набрали необхідної кількості балів і не можете вступити на навчання в український ВНЗ – НЕ РОЗЧАРОВУЙТЕСЬ - ВИХІД Є!!!

Не втрачайте рік свого життя!!!

Вступайте вже зараз БЕЗ СЕРТИФІКАТУ ЗНО на навчання до польського Університету за спеціальністю МЕНЕДЖМЕНТ!!!

Заняття будуть відбуватися за звичайною українською схемою заочної форми навчання - тобто 2 сесії по 15 днів кожна за один навчальний рік, які проходитимуть в Україні.

Предмети будуть викладатися польськими або українськими професорами та доцентами українською мовою за польськими навчальними планами.

Частина занять може відбуватися у Польщі або з використанням елементів системи дистанційного навчання через мережу Інтернет чи у формі відеоконференцій.

У навчальному плані є обов’язковий предмет – ПОЛЬСЬКА МОВА, яка буде викладатися під час сесій висококваліфікованою польською викладачкою, яка є професійним викладачем польської мови як іноземної за інтенсивними методиками. Це гарантує досягнення швидкого успіху у вивченні польської мови.

На весь час навчання Ви будете мати польську студентську візу, яка при Вашому бажанні, дозволяє перебувати Вам як в Польщі, так і в інших країнах Європейського Союзу

Період навчання у польському Університеті до отримання диплому бакалавра з МЕНЕДЖМЕНТУ триває 3 роки (6 сесій).

Диплом можна писати українською, російською, англійською або польською мовами.

За Вашим бажанням, після закінчення першого курсу навчання у польському Університеті, Ви можете взяти «академічну довідку» та перевестися для продовження Вашого навчання вже на другому курсі  в українському Вищому Навчальному Закладі.

Також, починаючи з другого курсу, за Вашим бажанням, ви зможете одночасно навчатися в двох університетах ПОЛЬСЬКОМУ та УКРАЇНСЬКОМУ і отримати паралельно 2 дипломи.

Польський диплом ЕВРОПЕЙСЬКОГО зразка дає можливість працевлаштування в будь-якій країні Європейського союзу без оформлення дозволу на роботу та без процедури нострифікації українського диплому.

Умови прийняття на навчання та плата за навчання

Щоб бути прийнятим на навчання, необхідно:

  • Зареєструватися в системі заповнивши анкету online.
  • Після того, як Ви зареєструвалися в системі online,  необхідно вислати скановані копії наступних документів на  одну з електронних адрес: gorb_oa@i.ua  або   tatyana.kapitalova@mail.ru 
  • Свідоцтво про народження + переклад на польську мову завірений нотаріусом;
  • Лікарська довідка про стан здоров’я+ переклад на польську мову;
  • Атестат про закінчення повної загальної середньої освіти та додаток до нього + переклад на польську мову завірений нотаріусом
  • Закордонний паспорт (аверс і реверс)
  • 1 фотографію ( формат 35mm x 45mm)
  • 1 фотографія ( в електронній формі 20mm x 25mm, роздільна здатність 300 dpi

Виконати оплату реєстраційного внеску у розмірі 300 Євро. Суму у валюті ЄВРО необхідно внести на банківський рахунок:

• Назва банку: ING Bank Śląski S.A. O/Dąbrowa Górnicza

• Адрес банку: 41-300 Dąbrowa Górnicza ul.3 Maja 1

• Назва рахунку: Wyższa Szkoła Biznesu w Dąbrowie Górnicza ul.Cieplaka 1c, 41-300 Dąbrowa Górnicza

• IBAN: PL 05 1050 1227 1000 0023 3028 9576

• SWIFT/BIG: INGBPLPW

• Титул: Ім’я та прізвище абітурієнта, напрямок навчання.

Плату за перший  семестр  у розмірі 300 Євро, а також за кожен наступний семестр навчання по 300 Євро необхідно вносити  на вищезазначений банківський рахунок не пізніше ніж за 15 днів до початку  чергової семестрової сесії.

Анкета абітурієнта

Додаткова інформація по тел.: +380674091242 або +380661237826