З Днем маркетолога!

КАФЕДРА МАРКЕТИНГУ ВІТАЄ ВИКЛАДАЧІВ ТА СТУДЕНТІВ З ДНЕМ МАРКЕТОЛОГА!!!

Важко уявити нині прибуткову діяльність будь-якого підприємства без ефективно функціонуючого відділу маркетингу, без праці маркетолога. Маркетинг зумовлює рівень цивілізованості економіки та соціальних комунікацій. Його розвиток безпосередньо впливає на рівень демократії в суспільстві.

Від щирого серця бажаємо Вам здоров’я та щастя, невичерпних сил та наснаги, безмежного натхнення та креативу, професійної реалізації та постійного зростання добробуту, а також великого успіху, який буде супроводжувати Вас у всіх Ваших справах!

Кафедра маркетингу ПДАА створена у 2002 р., а починаючи з 2010 р. почалася плідна робота з ліцензування спеціальності «Маркетинг». Не зважаючи на відповідність всім встановленим вимогам, нелегким був шлях до відкриття спеціальності, що проходив у три раунди і тривав п’ять років. Завдяки титанічній роботі адміністрації академії, зокрема, ректора Аранчій Валентини Іванівни, декана Галича Олександра Анатолійовича, завідувача кафедри Писаренка Володимира Вікторовича та професорсько-викладацького складу кафедри, у 2015 році двері академії відчинилися для першого курсу студентів спеціальності «Маркетинг».

У професійний день кафедра маркетингу підводила підсумки своєї роботи за рік, а пишатися є чим. Рівень теоретичних знань і практичних навичок студентів та їх кількість – це основний якісний та кількісний показник роботи кафедри.

Перший набір студентів 2015-2016 н.р. був незначним - 15 осіб, а в поточному, 2016-2017 навчальному році, кількість першокурсників спеціальності «Маркетинг» збільшилася більше, ніж у 2,3 рази – до 35 осіб.

Щодо якісних показників, то в період вступної кампанії наші студенти плідно працювали в команді кафедри і проявили високий рівень теоретичних знань, професійних навичок та комунікабельності при проведенні PR-акцій.

Кращі з них були нагороджені грамотами (за активну участь у PR-акції кафедри маркетингу та з нагоди відзначення Дня маркетолога) та подарунками. До їх числа входять: Крутій Тетяна – студентка ІІ-го курсу СВО «Бакалавр» спеціальності «Маркетинг», Шарай Тетяна – студентка І-го курсу СВО «Спеціаліст» спеціальності «Економіка» та Покас Ліана – студентка І-го курсу СВО «Магістр» спеціальності «Менеджмент».

Щиро вдячні вам за плідну співпрацю! Ми пишаємося вами!!!