«Живи добром – твори дива»

21 жовтня 2014 року у 5му навчальному корпусі Полтавської державної аграрної академії пройшов благодійний бал «Живи добром –твори дива» метою якого було зібрати кошти на допомогу воїнам АТО.

Ініціатором й організатором цього чудового дійства був волонтерський центр «Пульс». Допомагали у проведенні балу студенти аграрної академії та студенти Полтавського університету економіки та торгівлі, що вже давно стали нашими друзями і не раз долучалися до проведення різноманітних заходів.

На благодійний бал були запрошені благодійні організації нашого міста, до збору коштів також долучився благодійний фонд «Полтавська родина». На святі був проведений аукціон виробів ручної роботи, кошти з якого також були зібрані для допомоги нашим захисникам. Благодійний бал завершився обранням Короля та Королеви. Королевою стала Шевченко Юлія студентка аграрної академії, та Королем балу було обрано Терещенко Івана Олексійовича.

Всі кошти зібрані під час проведення благодійного балу підуть на допомогу воїнам АТО, які потребують нашої допомоги та підтримки.