Зимова студреспубліка – вставляла мізки.

Зимова студреспубліка – вставляла мізки.
43 учасника, 2,5 доби командної гри в режимі організаційно діяльнісної  гри майже без сну та відпочинку, емоції і переживання, безліч критики,настанов, нових ідей,  маленькі провали й великі перемоги, закриті сусіди в кімнаті, пробита стіна та навіть весілля – усе це зимова студентська республіка, яка відбулася з 6-8 лютого в селі Олефірівка Миргородського району.
Тема гри – «Місцеві вибори: смисли та відповідальність», а мета – формування в молоді відповідальності за свій вибір і створення нової ефективної моделі виборів. Адже, аби щось змінити, потрібно починати із самого себе, свого оточення.
У грі взяли участь студенти нашої академії, які відстоювали честь академії та презентували свої проекти, направлені на створення прозорої системи виборів, формування нових механізмів впливу на місцеву владу та створення нових, більш ефективних, моделей виборів.
Усе це відбувалось під пильним наглядом експертів та модераторів які дуже часто «розбивали» запропоновані ідеї своєю критикою, і командам приходилось напрацьовувати нові проекти в дуже стислі строки та презентувати їх заново, що змушувало учасників які працювали командою.
Полтавська державна аграрна академія щорічно не тільки бере активну участь в Зимовій студреспубліці, але і являється ще й одним з головних організаторів. Так в цьому році головою оргкомітету була студентка другого курсу факультету економіки та менеджменту – Катерина Окопна, керівником ігро-технічної групи – Юлія Бобир випускниця факультету економіки та менеджменту, одним з модераторів – Олександр Глазов, керівником гри – Олег Слизько випускник факультету обліку та фінансів, екс-голова Студентської ради ПДАА та незмінним головним експертом був наш викладач - доцент, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки підприємства Калініченко Олександр Володимирович.
Зимова студреспубліка вийшла дуже цікавою, емоційною, дозволила багатьом студентам реалізувати свій потенціал і зрозуміти, що кожен із нас здатен на більше й повинен змінювати країну, починаючи із себе.

Діяльність: