Участь ЗВО 2-го та 3-го курсів спеціальності 181 Харчові технології у проведенні публічної лекції «Європейські вимоги безпечності харчових продуктів: від ферми до виделки»

12 березня 2019 року здобувачі вищої освіти 2-го та 3-го курсів спеціальності 181 Харчові технології під керівництвом доцента кафедри харчових технологій Кайнаш Алли Петрівни взяли участь у проведенні публічної лекції на тему «Європейські вимоги безпечності харчових продуктів: від ферми до виделки», що проводилася в Полтавському університеті економіки і торгівлі у процесі реалізації проекту Європейського Союзу «Удосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» http://www.puet.edu.ua/uk/news/u-puet-govoryly-pro-yevropeyski-vymogy-sh...
Також на лекції, крім делегації з Полтавської державної аграрної академії, були присутні студенти та викладачі Полтавського університету економіки і торгівлі та Полтавського кооперативного коледжу.

   

 


Спікерами лекції були експерти проекту Яна Добідовська та Юрій Оглашений, які розповіли про специфіку контролю безпечності харчових продуктів у процесі їх виробництва; зміни в харчовому законодавстві, пов’язані з євроінтеграційними процесами в Україні; зміни щодо марковання харчових продуктів.