Відкрите заняття на базі маслозаводу Білоцерківської агропромислової групи

14 травня 2019 року викладачі кафедри харчових технологій факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва професор Тендітник В.С. та доцент Кайнаш А.П. провели виїзне заняття для здобувачів вищої освіти 2 курсу спеціальності «Харчові технології» та 1 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Замісник директора по якості Білоцерківської агропромислової групи Коржова Ірина Володимирівна детально розповіла особливості технології виробництва сухого молока та показала технологічне обладнання для його виробництва в дії. Замісник директора по персоналу Михайлик Світлана Михайлівна розповіла здобувачам вищої освіти  про можливості подальшого працевлаштування на Білоцерківській агропромисловій групі та запросила здобувачів для проходження виробничої практики на даному підприємстві.