16 квітня 2019 року відбувся круглий стіл на тему: «Особливості підприємництва в сфері психології»

16 квітня 2019 року в рамках спецпроекту «Бізнес-інкубатор» кафедри підприємництва і права факультету економіки та менеджменту викладачі ПДАА відвідали круглий стіл на тему: «Особливості підприємництва в сфері психології».

Центральною фігурою круглого столу стала приватно практикуючий психолог Радченко Антоніна Вадимівна, зустріч з якою організувала модератор заходу к.е.н., доцент Дем’яненко Наталія Василівна.

 

Психолог розповіла про власний досвід побудови стабільної приватної практики, охарактеризувала професійний шлях і стратегію просування послуг. Антоніна дала поради як мислити, що робити і чого не робити для того, щоб із задоволенням і гордістю займатися улюбленою справою.

 

Антоніна Вадимівна спеціалізується на дитячій і сімейній психології. Це обумовило вибір теми, яку широко висвітила спікер, – «Важливість психологічного супроводу сім’ї в процесі становлення, переживання змін та кризових періодів життя».

  

Захід відбувся у теплій обстановці та виявився надзвичайно цікавим і пізнавальним за позитивними відгуками учасників круглого столу.

 

Функціонування бізнес-інкубатора – це чудова можливість дізнатися більше про життєвий шлях талановитих полтавчан, які не словом, а ділом довели, що успіх обирає наполегливих!!!

 

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: