17.11.2017 до факультету ветеринарної медицини завітали учні 11 класу 34 школи

17.11.2017 до факультету ветеринарної медицини  завітали учні 11 класу 34 школи м. Полтави. Школярі дізнались про історію, сучасність та структуру ПДАА. Викладачі надали інформацію про спеціальності, за якими здійснюється підготовка, особливості навчального процесу та переваги навчання у нашому ВУЗі.

Так для них була проведена екскурсія до музею академії, де Локес Наталія Володимирівна (завідувач музею) дуже цікаво розповіла про історію заснування ПДАА та кожного факультету.

Завідувач кафедри терапії ім. П.І. Локеса Шатохін Павло Прохорович розповів про дисципліни яки викладаються на кафедрі.

А доцент Кравченко Сергій Олександрович продемонстрував учням як робиться ультразвукова діагностика органів черевної порожнини у собаки.

Доцент кафедри Інфекційної патології, гігієни, санітарії та біобезпеки Коне Мохамед Сумана розповів учням про збудники інфекційних захворювань яки спільні для тварин  та людей і що робити, щоб не захворіти їми.

Доценти кафедри нормальної і патологічної анатомії та фізіології тварин Киричко Олена Борисівна та Дмитренко Надія Іванівна розповіли про відмінності у будові скелету сільськогосподарських тварин.

Доцент кафедри паразитології та ветсанекспертизи Щербакова Наталія Сергіївна розповіла про методи, за якими в домашніх умовах, можна визначити якість та безпеку харчових продуктів.

А Корчан Леонід Миколайович про паразитарні захворювання у тварин та як їх профілактувати.