20.07 2018 в відбулася зустріч представників ректорату академії з Головою Асоціації бджолярів Республіки Узбекистан

В п'ятницю 20.07 2018 в відбулася зустріч  представників ректорату академії з Головою Асоціації бджолярів Республіки Узбекистан Суяркуловим Шералі Рустамбековичем, який прибув в Україну з завданням від  президента та премьєрміністра Узбекистану налагодити зв'язки з навчальними закладами України з питань підготовки спеціалістів по бджолярству.
Разом з поважним закордонним гостем  до полтави прибув також Нестеров Юрій Васильвич - міжнародний консультант FAO по тваринництву( продовольчої та сільськогосподарської організації ООН).
Під час робочої зустрічі  сторони обговорили можливі шляхи співробітництва між ПДАА та різними міністерствами Узбекистану для налагодження системи підготовки бджолярів в Узбекистані спираючись на досвід який має в цьому питанні ПДАА та її коледжі.
Після зустрічі в академії поважні гості відвідали базу практичної підготовки студентів ПДАА в ПСП "Дружба" в Семенівському районі , де будуть проходити практичну підготовку і майбутні студенти з Узбекистану, які будуть навчатися або проходити підвищення кваліфікації на базі Полтавської державної аграрної академії.