24 квітня 2014 року на базі ТОВ “АП Докучаївські чорноземи” проведено виїздне заняття із студентами 3 курсу факультету економіки та менеджменту напряму підготовки "Менеджмент"...

24 квітня 2014 року на базі ТОВ “АП Докучаївські чорноземи” проведено виїздне заняття із студентами 3 курсу факультету економіки та менеджменту напряму підготовки “Менеджмент” під керівництвом викладачів кафедри менеджменту доцента Федірця О.В. та асистента Сердюк Т.М. із навчальних дисциплін “Енергетичний менеджмент в сільському господарстві”, “Управління персоналом” та “Управління проектами”.

Під час проведення занять студенти ознайомилися з підрозділами ТОВ “АП Докучаївські чорноземи”, зокрема з м’ясокомбінатом та кондитерським цехом, де використовується найсучасніше вітчизняне та закордонне обладнання.

Комерційний директор ТОВ “АП Докучаївські чорноземи”, випускник факультету, Кобченко Михайло Юрійович подав детальну характеристику господарства, поділився із студентами своїми знаннями, досягненнями та планами на перспективу. Також студенти мали змогу ставити багато запитань, на які отримували корисні та змістовні відповіді, з цікавістю вислуховували практичні поради спеціалістів.