26-27 вересня відбудеться тренінг «Активні Громадяни»

Полтавська державна аграрна академія оголошує набір на тренінг «Активні Громадяни» за підтримки Британської Ради в Україні, що відбудеться 26-27 вересня у Полтаві (по 6 годин щодня).
«Активні громадяни» – це програма у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку, що націлена на позитивні зміни в суспільстві та активізацію населення.
Мета тренінгу – залучити до співпраці активних, свідомих та небайдужих представників громади міста Полтава, які готові ініціювати та реалізовувати проекти для покращення загального благополуччя та сталого розвитку своєї громади.
Сертифіковані фасилітатори Британської Ради в Україні Тетяна Бардіна та Ірина Загребельна запрошують реєструватися активних громадян Полтави на тренінг (форма реєстрації), щоб:

 розвинути особисті якості, необхідні для продуктивних громадських змін,
 отримати ефективні практичні інструменти для роботи з громадою,
 навчитися писати власні проекти локальної соціальної дії,
 отримати можливість взяти участь у конкурсі міні-грантів до Британської ради у рамках програми Active Citizens Ukraine «Активні громадяни» Британської Ради та 15000 грн. на втілення свого проекту соціальної дії,
 отримати сертифікат міжнародного зразка та можливість продовжити навчання на всеукраїнських семінарах і тренінгах Британської Ради.

Участь у тренінгу безкоштовна. Кількість учасників обмежена. Обов’язкова присутність на всіх сесіях тренінгу.

Реєстрація відкрита до 20:00 години 23 вересня 2018 року.
Час проведення: буде повідомлено зареєстрованим учасникам додатково.
Місце проведення: Полтавська державна аграрна академія, Навчальний корпус №4, ауд.485.
Контактна особа: Тетяна Бардіна, 0666271679, bardinatan@gmail.com