Адаптаційно-тренінгові курси ФЕМ 2019, або як саморозвиток єднає

Усе навколо постійно змінюється, але перевірені роками традиції не підвладні часу. 2019-й не став виключенням, бо третього жовтня відбулися адаптаційно-тренінгові курси для студентів першого курсу факультету економіки та менеджменту. Організатором виступили члени студентського самоврядування факультету за підтримки адміністрації та деканату.

Упродовж декількох годин на базі відпочинку в селі Петрівка створювалася історія людей, які ще місяць тому й уявити не могли, що чекає їх далі й боялися дорослішати.

• «Наша мета полягала в тому, щоб розвіяти страхи перешкод, навчити проявляти креативний підхід до вирішення проблем у кризових ситуаціях, об’єднуватися задля розв’язання поставлених задач і знаходити лідерів там, де ще хвилину тому стояли сором’язливі, невпевнені в собі хлопці та дівчата» ‒ пояснює один з організаторів.

Незважаючи на те, що усі випробування були продумані до дрібниць та потребували виходу із зони комфорту, найважчим етапом для багатьох став фінальний іспит, бо для його успішного завершення треба було застосувати усі отримані за насичений день знання, вміння та навички:
• Рішуче стрибнути у невідомість
• Довіритися людям, з якими познайомитися довелося лише кілька годин тому
• Наважитися на ризик

«Вперше за 4 роки я наважилася це зробити. Емоції не передати словами» ‒ ділиться враженнями студентка старшого курсу

Першокурсники ж залишилися у повному захваті:

«Після усього, що мені довелося пережити, я зрозуміла, що ми не просто факультет, а одна міцна родина»

«Не можу дочекатися наступного року, щоб поїхати організатором»

«За один день я відчув більше емоцій, ніж за усі шкільні роки»

«Я довго думав, чи наважуся падати, але, коли я зробив це, захотілося повторити ще декілька разів»

Після повернення до академії всі сфотографувалися. У кожного на обличчі була радісна посмішка, щирість якої назавжди залишиться на сторінках історії студентського життя Полтавської державної аграрної академії, щоби знов і знов вітати нових студентів та дарувати їм натхнення, нагадуючи про те, що студентські роки – найкращі в житті!
 

Діяльність: