Аграрна академія – учасник стратегічної сесії Міжнародного проекту

9-10 березня у м. Вінниці відбулася щорічна зустріч координаторів Освітньої мережі Спільного проекту ЄС/ПРОООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», де підводили підсумки 2016 року та запланували активності на 2017 рік.
У 2017 році добігає кінця ІІІ Фаза даного проекту, що реалізовувався на території України з 2008 року. Нагадаємо, що Полтавська державна аграрна академія була одним з восьми ВНЗ України, що починали співпрацю з Проектом, сьогодні кількість ВНЗ-партнерів понад 40.

Цього року участь у зустрічі мали можливість взяти представники найактивніших ВНЗ-партнерів Проекту, до числа яких увійшла і Полтавська державна аграрна академія в особі помічника ректора, асистента кафедри підприємництва і права Тетяни Бардіної.


Ресурсний центр зі сталого розвитку, що успішно функціонує на кафедрі підприємництва і права, факультету економіки та менеджменту показав гарні результати роботи у 2016 році і у 2017 році, плануються різні, не менш цікаві, ніж у попередні роки активності. Це і навчання для тренерів, і проведення інноваційного «Студентського саміту» за тематикою сталого розвитку, і проведення Тижня Цілей сталого розвитку та ще багато чого цікавого. Тож дорогі студенти, не лінуйтеся, а розвивайтеся, підписуйтеся на нашу сторінку у Фейсбуці, слідкуйте за новинами та будьте активними учасниками заходів Ресурсного центру зі сталого розвитку при ПДАА, що проводяться у рамках співпраці зі Спільним Проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

Прес-служба академії