Академія вітає з перемогою в конкурсі!

Приємно відзначити, що до активної наукової роботи долучаються студенти спеціальності 073 Менеджмент не лише денної форми навчання, але й заочної.

Здобувач вищої освіти за освітньо-професійною програмою Менеджмент організацій спеціальності 073 Менеджмент СВО магістр заочної форми навчання Єріна Віолетта Віталіївна під керівництвом доцента кафедри менеджменту Сазонової Т. О. здобула переможне ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління персоналом і економіка праці», який відбувся в Тернопільському національному економічному університеті.

Наукова робота Єріної Віолетти «Вплив психологічних методів управління на ефективність діяльності підприємства» вирізняється системним підходом до вивчення поставленої проблеми. У дослідженні представлено креативні та практичні рекомендації, цінність яких підтвердили не лише фахівці з менеджменту організацій, але й фахівці з психології.

Хочеться побажати Віолетті Віталіївні нових звершень, наснаги та задоволення від самореалізації! «Наукова пригода», – так спочатку сприймала Віолетта наукове дослідження. Однак виявилося, що така пригода стала неочікувано захопливою, яка відкрила нові обрії для пізнання!

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: