Американські інновації для українського врожаю

19 квітня відбулося чергове засідання проекту "Американські інновації для українського врожаю", в якому беруть участь компанії США SoilBiotics і Argus-Biotix та Полтавська державна аграрна академія. Співробітництво триває майже три роки і за цей час було проведено польові та лабораторні дослідження препаратів, залучене досить широке коло партнерів з виробництва.

Постійну участь в проекті бере Полтавська державна сільськогосподарська дослідна станція ім. М.І. Вавилова та Лебединський насіннєвий завод. Цього разу в засіданні взяли участь директор  фірми ТОВ Argus Limited - Україна Олексій Хворостяний, фінансовий директор компанії Артур Жвакін та заступник директора Сергій Ковальчук; директор Полтавського представництва компанії ТОВ ЛНЗ Сергій Кузьменко та інші.

Приємною несподіванкою став візит видатного українського футболіста Олександра Заварова, який жваво зацікавився проектом та запропонував популяризувати інновації не тільки через впровадження технологій, а й надати їм соціального аспекту, зокрема шляхом проведення спортивних заходів, зокрема футбольних і, таким чином, звернути увагу також на виховання сільської молоді.

Головною темою засідання було розширення співробітництва з виробництвом та проведення виробничих дослідів.