Анкетування ЗВО 1 і 2 курсів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування»

У жовтні 2020 року представники психологічної служби Полтавської державної аграрної академії разом із адміністрацією інженерно-технологічного факультету і кураторами академічних груп провели заплановане анкетування здобувачів вищої освіти першого і другого курсів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування».

Запитання психолого-педагогічного дослідження для студентів першого і другого курсів стосувалися їх ставлення до здорового способу життя, до вживання алкоголю, наркотичних і токсичних препаратів, тютюнопаління, інших шкідливих звичок.

На підставі відповідей студентів першого і другого курсів на запитання анкет було зроблено висновки про рівень інформованості молоді стосовно принципів дотримання здорового способу життя, шкідливого впливу на здоров’я вживання алкоголю, наркотичних і токсичних препаратів, тютюнопаління, нездорового харчування, порушень режиму роботи за комп’ютером, сну та відпочинку.

Окремим анкетуванням для здобувачів вищої освіти другого курсу були передбачені запитання, пов’язані із визначенням ними рівня якості освіти в академії та дисциплін, що є цікавими та необхідними для підготовки фахівців спеціальності, яку вони обрали.

 

Думка здобувачів вищої освіти є вагомою для представників психологічної служби академії, адміністрації факультету та кураторів груп, оскільки саме в процесі діалогу можна досягти взаєморозуміння між учасниками освітньо-виховного процесу. А самі взаємовідносини між професорсько-викладацьким складом і студентським колективом доцільно вибудовувати у тісній і плідній співпраці, націленій на задоволення освітніх потреб кожної зі сторін.

 

Аудиторія: 

Діяльність: