Анкетування ЗВО спеціальності 181 «Харчові технології»

6 жовтня 2020 року куратор групи ХТ_бд_31 доцент кафедри харчових технологій Будник Ніна Василівна разом із модератором психологічної служби Полтавської державної аграрної академії доцентом Овсієнко Юлією Іванівною та заступником декана факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва доцентом Слиньком Віктором Григоровичем провели анкетування здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології».

 

Метою анкетування було визначення, яким чином освітнє середовище, створене в академії, дає змогу задовольнити потреби та інтереси здобувачів вищої освіти ОПП «Харчові технології». Здобувачам вищої освіти спеціальності «Харчові технології» було запропоновано відповісти на питання, що стосуються майбутньої професії, щодо комфортності навчання в академії, діяльності факультету та випускової кафедри, ректора, декана й деканату, якості навчання та задоволеності потреб в отриманні якісної освітньої послуги й виховного процесу, якості практичної підготовки здобувачів тощо.

За результатами анкетування буде проаналізовано, як освітнє середовище, створене в академії, задовольняє потреби та інтереси здобувачів вищої освіти спеціальності «Харчові технології».

 

Аудиторія: 

Діяльність: