Бібліотечні заняття для ЗВО першого курсу

Книжки – це наша праця, наша совість.

Цілющої води живий струмок.

О. Іваненко

Початок нового навчального року для працівників бібліотеки – це, з одного боку, цікавий, з іншого – напружений період. Ми знайомимося з новими користувачами, підбираємо необхідні комплекти літератури, організовуємо видачу підручників і посібників здобувачам вищої освіти.

Та іще початок нового навчального року – це час, коли в бібліотеці поновлюються бібліотечні заняття. Уже який рік поспіль їх проводять завідувач відділу обслуговування Тетяна Морєва та завідувач довідково-бібліографічного відділу Любов Пащенко. Вони знайомлять присутніх з історією нашої бібліотеки, її довідково-пошуковим апаратом, правилами користування, методикою оформлення бібліографічних списків літератури й індексування документів.

Цьогоріч першими, хто відвідав бібліотечні заняття, стали здобувачі першого курсу спеціальностей 075 Маркетинг та 051 Економіка.

Родзинкою нинішніх занять є знайомство з унікальною книжковою виставкою, присвяченою 100-річчю Полтавської державної аграрної академії, яка презентує потужний науковий доробок викладачів нашого навчального закладу та цінні раритетні видання, що зберігаються у фондах академічної бібліотеки.

 

Аудиторія: 

Мітки: