Бронзова призерка Чемпіонату Світу 2016 року з кінно-спортивної джигітовки

Бронзова призерка Чемпіонату Світу 2016 року з кінно-спортивної джигітовки навчається на факультеті ветеринарної медицини!

Нещодавно вчена рада академії вітала студентку  першого курсу факультету ветеринарної медицини Катерину Лизанець з перемогою на Чемпіонаті Світу з кінно-спортивної джигітовки, який відбувся в підмосковному місті Литкаріно.

Ректор академії, професор  Аранчій Валентина Іванівна  тепло привітала Катерину з перемогою на змаганнях з такого мужнього та граціозного виду спорту та побажала їй успіхів у навчанні і нових звершень у спорті.

Представляючи призерку чемпіонату світу, завідуючий кафедрою фізичного виховання та спорту  Літвінов Петро Юрійович розповів, що Катерина з 2012 року займається у кінно-спортивному клубі "Чотири Підкови" (с.Михайлівка, Диканського району)  та з 2013 року виступає на Всеукраїнських та Міжнародних чемпіонатах з джигітовки, також приймає участь у змаганнях з конкуру. У 2016 році стає золотим призером на Всеукраїнському  фестивалі кінно-трюкового мистецтва "Кентаври 2016" в Києві та на Всеукраїнському фестивалі кінно-трюкового мистецтва пам'яті П. Сагайдачного у м. Кам'янець-Подільський.

 

  

Літо 2016 року принесло Катерині найбільш вагому перемогу – вона  стала бронзовою призеркою Чемпіонату Світу 2016 р. з кінно-спортивної джигітовки у командному заліку серед команд з Британії, Німеччини, Росії, Казахстану, Білорусі, країн Азії та інших країн Європи.

Про себе Катя розповіла, що у 2016 році на відмінно закінчила Полтавську гімназію. З шести річного віку займалась у КС "Спартак" в групі з художньої гімнастики та у Малій Академії Мистецтв по класу фортепіано. Була переможцем обласних конкурсів "Музичний Вернісаж" та " Юний Віртуоз Полтавщини". Мріє досягти нових висот у спорті та стати гарним ветеринарним лікарем, справжнім фахівцем  ветеринарної медицини.

Вітаємо з перемогою! Бажаємо відмінних успіхів у навчанні та вдалих, результативних  спротивних досягнень!

Діяльність: