Чергова перемога

Здобувач вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент СВО бакалавр денної форми навчання  Артур АЛІЄВ під керівництвом доцента кафедри менеджменту Олени ВАРАКСІНОЇ здобув переможне І місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Менеджмент інвестиційної та інноваційної діяльності», який відбувся на базі Київського національного університету технологій та дизайну .

Конкурс проводиться щороку з метою створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи студентів, стимулювання їхнього інтересу до дослідницької діяльності, оволодіння ними інноваційними технологіями.

У роботі Артура АЛІЄВА «Активізація інвестиційної діяльності підприємства» здійснено оцінку інвестиційної діяльності України за Глобальним інвестиційним індексом, схарактеризовано економічний потенціал суб’єкта господарювання та запропоновано шляхи активізації підприємства в сучасних ринкових умовах.

 Артуре! Вітаємо із заслуженою перемогою! Бажаємо удачі, підтримки рідних і друзів, оптимізму і внутрішньої впевненості! Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому – учіться, дізнавайтесь нове, розвивайтеся!

 

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: