Цікаві події першого тижня навчальної практики «Вступ до фаху» спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

Здобувачі вищої освіти 1 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» відвідали бібліотеку Академії, зокрема
1. Відділ обслуговування користувачів, до якого входять:
• абонемент навчальної літератури;
• абонемент наукової та художньої літератури;
• читальний зал та філія на підготовчому факультеті для іноземних громадян академії.
2. Відділ комплектування та наукової обробки літератури,
3. Довідково-бібліографічний відділ.
Пащенко Любов Дмитрівна ознайомила з історією виникнення бібліотеки,  правилами користування бібліотечним фондом, структурою бібліотеки, її ресурсами (каталогами і картотеками, електронним каталогом), виданнями, послугами тощо

Дуже вдячні за чудову екскурсію, яка була проведена для здобувачів вищої освіти завідувачем довідково-бібліографічного відділу Любов Дмитрівною.

11 липня 2018 р. організовано виїздне заняття на базі ПАТ «Мегабанк». Екскурсію провели випускники нашої Академії, а нині співробітники банку, Олександр Коломієць та Олена Ярова.

Співробітники банку розповіли про історію банку, якому в цьому році виповниться 28 років, про організаційну структуру Мегабанку та особливості банківських продуктів.

Також, Олександр Коломієць розповів про функціональні обов’язки спеціаліста та менеджера по обслуговуванню клієнтів, касира, про те, які професійні якості та навички необхідні працівникам банку. Здобувачів вищої освіти цікавили питання співпраці банку з аграрною галуззю, а також перспективи, які відкриває перед випускником кар'єра у фінансовому секторі.

Кафедра фінансів і кредиту висловлює подяку випускникам нашого факультету, які поділилися досвідом із першокурсниками та запросили їх до співпраці.

12 липня 2018 р. здобувачів вищої освіти-першокурсники факультету обліку та фінансів мали можливість дізнатися про роботу одного з провідних банків України КБ «Приватбанк». Екскурсію провела Начальник департаменту по роботі з персоналу Дроцька Лариса Вікторівна.

Здобувачів вищої освіти ознайомились з особливостями організації та функціонування Call-centre банку та зони VIP-обслуговування клієнтів. Лариса Вікторівна провела майстер-клас надання банківських послуг із використанням новітніх інформаційних технологій, а також запропонувала підвищення фахового рівня підготовки за допомогою on-line тренінгу.

Здобувачі вищої освіти отримали приємні враження від екскурсії, цікавились питаннями працевлаштування, навчання та стажування в банку.
Щиро дякуємо колективу КБ «Приватбанк» та особисто Ларисі Вікторівні за дуже привітне та відповідальне ставлення до проведення екскурсії. Ми високо цінуємо Ваш вклад у професійне становлення наших здобувачів вищої освіти!

У рамках навчальної практики здобувачі вищої освіти відвідали один із найстаріших музеїв України, Полтавський краєзнавчий музей імені Василя Кричевського, що був заснований у 1891 році за ініціативою професора В.Докучаєва. Окремої уваги заслуговує експозиція «Скарбниця», в якій зберігаються унікальні предмети, що збереглися до наших днів ще з часів давньоримської, давньогрецької і староєгипетської цивілізацій.

Дякуємо Прохватіло Роману Вікторовичу (завідувачу науково-дослідного сектору пересувних і стаціонарних виставок науково-дослідного експозиційного відділу народознавства) за гостинність та цікаву екскурсію.