«Давайте познайомимося!»

Саме так – «Давайте познайомимося!» – називався святковий концерт (фото з концерту), який подарували для всіх викладачів і студентів нашої академії у перший день весни слухачі факультету підготовки іноземних громадян.

Студенти-іноземці із Йорданії, Марокко, Тунісу, Індії, Китаю, Єгипту, Алжиру підготували прекрасну концертну програму, де звучали розповіді про рідні країни, вірші й пісні арабською, французькою, російською, українською мовами.

Багато талантів показали іноземні студенти – це чимало вокалістів, серед яких особливо яскраво звучав голос другої «Лари Фабіан» – Юсри Гонім із Марокко. Професійним був брейк-данс у виконанні марокканця Ель Фетхі Сухейла, який і раніше представляв Полтаву на міжміських баттлах.

Прикрасою вечора стали чарівні ведучі – Абду Усама із Марокко і секретар деканату Марина Стрижак.

На концерті були присутні представники ректорату – проректори академії проф. О. М. Костенко і доц. О. О. Горб, декан факультету обліку та фінансів доц. Л. О. Дорогань-Писаренко, керівник підрозділу з виховної роботи Ю. І. Радочіна, радник ректора з молодіжних питань Т. О. Бардіна, викладачі і студенти ПДАА, студенти-іноземці інших полтавських вишів, викладачі й учні Полтавського кооперативного технікуму, випускники факультету підготовки іноземних громадян, представники фірм-посередників, які співпрацюють із нашою академією.

Усі гості дякували за позитивні емоції та гарний настрій, який залишив по собі цей чудовий концерт.

Ми дійсно ближче познайомилися з нашими іноземними студентами, дізналися про їхні країни, побачили їхні самобутні культури, що у подальшому, безсумнівно, сприятиме зміцненню дружнього інтернаціонального колективу Полтавської державної аграрної академії.