Діалог кафедри публічного управління та адміністрування з представниками об’єднаних територіальних громад

4 лютого 2020 р. в Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій розпочалося навчання керівників, посадових осіб місцевого самоврядування об’єднаних територіальних громад, відповідальних за роботу з персоналом, за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Сучасні технології управління персоналом. Впровадження законодавства у сфері місцевого самоврядування».

Відповідно до розкладу занять у перший навчальний день відбулася тематична зустріч «Стратегічне управління персоналом та кадрова політика» (розвиток персоналу, оцінювання результатів службової діяльності, управління ефективністю роботи персоналу, інструменти самооцінки, корпоративна відповідальність тощо).
Із групою слухачів працювала Сердюк Ольга Іванівна, професор кафедри публічного управління та адміністрування Полтавської державної аграрної академії, доцент, кандидат економічних наук.


  

Під час тематичної зустрічі Сердюк Ольга Іванівна отримала від її учасників актуальну інформацію про стратегічні цілі в управлінні персоналом служб органів місцевого самоврядування та пріоритетні теми професійного навчання посадових осіб місцевого самоврядування. Вона буде врахована при формуванні контенту навчальних дисциплін «Управління персоналом в організаціях публічної сфери» (освітньо-професійна програма Місцеве самоврядування першого рівня вищої освіти спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування) та «Кадрова політика у публічній сфері» (освітньо-професійна програма Зв’язки з громадськістю другого рівня вищої освіти спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування).
Проблеми змістовного наповнення програм професійного навчання  працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій обговорювалися також під час зустрічі Сердюк Ольги Іванівни з Осипенко Наталією Михайлівною, директором Полтавського ЦППК, та Дорошенко Ларисою Володимирівною, начальником навчально-методичного відділу Полтавського ЦППК.