Дні Америки в Полтаві!

Із 5 по 6 листопада Посольство США в Україні проводило низку культурних та освітніх заходів під назвою «Дні Америки в Полтаві».

Відбувся концерт американського колективу «OldGreyGoose», були представлені виставки історичної політичної карикатури та індіанських артефактів, майстер-класи для спортсменів і музикантів, інформаційний освітній ярмарок, показ американського документального кіно тощо.

Програма також передбачала проведення методичних семінарів для фахівців з англійської мови, в яких взяли активну участь і  викладачі кафедри іноземних мов та українознавства Полтавської державної аграрної академії. Ці заходи відбулися у стінах Полтавського національного педагогічного університету імені  В.Г. Короленка.

Семінари проводили Сенека Раян та Ліса Вайс – американські викладачі англійської мови, стипендіати програми Державного департаменту США «English Language Fellow». Полтавській аудиторії були представлені такі теми, як «Застосування сучасної техніки на заняттях з англійської мови» та «Спостереження і відображення під час навчання».

Викладачі кафедри іноземних мов та українознавства збагатилися новим досвідом і повернулися з подарунками і призами! Зокрема викладачі здобули призи: цінні книги і диски!