До Дня науки: участь у міжнародній конференції

З нагоди Дня науки, який цього року відзначається 16 травня, викладачі кафедри інформаційних систем та технологій Полтавської державної аграрної академії взяли участь у XI Міжнародній конференції DESSERT’2020, яка розпочала свою роботу 14 травня 2020 року. Пленарне засідання відбулося за допомогою online-засобу відеозв’язку Google Meet.

DESSERT '2020 вирішує основні проблеми надійності, пов'язані з IoT, Big Data та AI для безпечного світу та промисловості 4.0. Авторам пропонується представити оригінальні рукописи, що демонструють останні досягнення в усіх сферах, що стосуються цих проблем.

15 травня 2020 року Копішинська О. П., Уткін Ю. В., Галич О. А., Маренич М. М. та Слюсарь І. І. в рамках проведення даного заходу презентували доповідь на тему: «Main Aspects of the Creation of Managing Information System at the Implementation of Precision Farming».

Основою для відпрацювання рекомендацій по створенню інформаційних систем для автоматизації діяльності аграрного менеджменту, авторами був використаний досвід роботи та експлустації ІС вітчизняного виробника ІТ продуктів компанії QuartSoft. Дана платформа з відповідним набором сервісів та функціональних модулів найбільш адаптована до потреб вітчизняного агровиробника і не відстає від аналогів світового рівня.

Багаторічна співпраця авторів між розробниками та споживачами ІТ продукції дозволяє розробникам більш обґрунтовано відпрацьовувати рекомендації, вимоги та побажання споживачів високоінтелектуальних ІТ продуктів.

DESSERT'2020 відповідає на сучасні основні виклики, що стосуються найсучасніших інформаційно-комунікаційних технологій та парадигм, таких як хмарні та крайові обчислення, Інтернет речей, великі дані, AI та ML, програми, визначені програмним забезпеченням, кіберфізичні системи,

Відповідні сфери інтересів охоплюють правила, аналіз, моделювання, розробку, перевірку, експлуатацію та обслуговування комп'ютерних систем та компонентів, мереж та інфраструктур для безпечних, місійних та бізнес-критичних програм.

Збірник матеріалів конференції, до якого увійшли статті викладачів кафедри Копішинської О. П., Поночовного Ю. Л., Одарущенко О. Б., Уткіна Ю. В., Дегтярьова Л. М буде зареєстровано в науковометричній базі Scopus. Із матеріалами презентації доповіді можна ознайомитися за посиланням.

 

 

 

 

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: